Tänään minulla ei ollut ruuanlaiton mestaripäivä. Lounaaksi oli "koirannappuloita" eli uunissa tehtyjä perunanoisetteja ja kana-nuggetteja. Kuivia, keltaisia palleroita, jotka eivät maistuneet miltään, tai aavistuksen pahoilta. Välipalan tekemisen ohitin, koska lounas oli myöhään minun espanjan tunnin vuoksi. Siellä aiheena oli muuten ravintolasanat ja kävimme läpi erilaisia menuita. Välipalaksi jaettiin eilisestä jäänyt lapsen tekemä suklaakakku. Nyt illalliseksi arvoimme mennäkö jätsibaariin jäätelöannoksille vai ulos ravintolaan chivitokselle (paikallinen, minulle vielä kokematon lihaherkku). Päädyin keittämään pastaa. Oikein ison kattilallisen, johon tein juustokastikkeen (pussista). Pastasta tulikin lapsuuden muisto makaroni-liisteristä. siitä ei mennyt edes kapusta läpi, joten koira saa huomenna suuren kulhon herkkupastaa!
Mies teki omeletin. Hän toi minulle myöhästyneen syntymäpäivälahjan isältäni ja hänen vaimolta. Se oli keittokirja.
Kiva päivä...vaihteleva. Eikös tekemäni makkaramakarooni maistunutkin hyvältä?
VastaaPoistaisä
Makkaramakaroni on siirtynyt jo seuraavalle sukupolvelle ja saavuttanut suuren suosion
Poista"travaini tozoni macaroni" oli hyvää. Nyt tarkoitinkin sitä, että jos ennen muinoin ei huuhdellut ja valuttanut ja vaihtanut makaronin keitinvettä olisi käynyt samoin kuin minulle. Sitä paakkua ei muuten Elsakaan syönyt.
VastaaPoista